Onze vermelding op keurmerk.info
logo
starsstarsstarsstarsstars
 
Shoppingcart
 
Onze vermelding op keurmerk.info    starsstarsstarsstarsstars

Gardeur

Gardeur is als familie-productie bedrijf gestart in 1920 met het produceren van diverse soorten kleding. Pas in 1959 hebben zij zich gespecialiseerd in het maken van broeken en pantalons. In 1967 is Gardeur verhuisd naar Mönchengladbach. In 1969 kon Gardeur zich trots het eerste broeken-merk in Duitsland noemen.

In 1974 doet Gardeur een grote stap. Zij zijn één van de eerste kleding producenten die besluiten een gedeelte van de productie in het buitenland te laten plaatsvinden. Gardeur kiest voor Tunesië waar zij een eigen fabriek opstartten.
Gardeur
In het jaar 2000 is er in Mönchengladbach een compleet nieuw distributiecentrum gebouwd. In 2004 worden de activiteiten in Tunesië verder uitgebreid; er wordt een eigen productie, administratie, logistiek en trainingscentrum gebouwd.

Gardeur is voor Jan Rozing Mannenmode één van de grootste broekenleveranciers. Gardeur heeft bewezen een betrouwbare parner te zijn, en biedt broeken voor iedereen! Van een jonge, modisch gesneden jeans tot een prachtige kamgaren wollen pantalon.

Bekijk onze uitgebreide Gardeur collectie ook in onze webshop.