Onze vermelding op keurmerk.info
logo
starsstarsstarsstarsstars
 
Shoppingcart
 
Onze vermelding op keurmerk.infostarsstarsstarsstarsstars

Gardeur

Grootste Online Gardeur Herencollectie bij Jan Rozing Mannenmode

Gardeur
--- De volledige Herencollectie van Gardeur op één plek! ---
Gardeur

Atelier Gardeur bij Jan Rozing Mannenmode

Bij Jan Rozing Mannenmode vindt u de grootste dealercollectie van Atelier Gardeur! Wij hebben de volledige herencollectie voor u beschikbaar. Hiernaast kunt u op onze website ook alle maattabellen, wasinstructies, merk-informatie, en meer Gardeur gerelateerde informatie en nieuws terugvinden.

Wij nodigen u van harte uit om op onze website te genieten van de prachtige collectie van Gardeur!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! Dit kan op vele verschillende manieren, allemaal benoemd op onze pagina met contactgegevens. Wij horen graag van u!

Het aanbod op onze website

Wij bieden u het meest uitgebreide aanbod van de Herencollectie van Gardeur. De prachtige producten, kwalitatieve afwerking, en constante ontwikkeling en vernieuwing maken van dit merk een 'must have' voor in uw garderobe! Bekijk ons aanbod, en geniet van de uitgebreide mogelijkheden!

Wasinstructies voor uw Gardeur Broek

Waar mogelijk hebben wij uitgebreide productinformatie, inclusief wasinstructies, opgenomen op onze website. Zoekt u de wasinstructies voor uw Gardeur Broek? Deze hebben wij op de pagina van iedere broek opgenomen onder het tabblad "Wasinstructies".

Geschiedenis van Atelier Gardeur

Gardeur is in 1920 als familie-productie bedrijf gestart met het produceren van diverse soorten kleding. Pas in 1959 hebben zij zich gespecialiseerd in het maken van broeken en pantalons. In 1967 is Gardeur verhuisd naar Mönchengladbach.

Twee jaar later, in 1969, kon Gardeur zich trots het eerste broeken-merk in Duitsland noemen.

In 1974 doet Gardeur een grote stap. Zij zijn één van de eerste kleding producenten die besluiten een gedeelte van de productie in het buitenland te laten plaatsvinden. Gardeur kiest voor Tunesië waar zij een eigen fabriek opstartten.
Gardeur
In het jaar 2000 is er in Mönchengladbach een compleet nieuw distributiecentrum gebouwd. In 2004 worden de activiteiten in Tunesië verder uitgebreid; er wordt een eigen productie, administratie, logistiek en trainingscentrum gebouwd.

Gardeur is voor Jan Rozing Mannenmode één van de grootste broekenleveranciers. Gardeur heeft bewezen een betrouwbare parner te zijn, en biedt broeken voor iedereen! Van een jonge, modisch gesneden jeans tot een prachtige kamgaren wollen pantalon.