Onze vermelding op keurmerk.info
logo
starsstarsstarsstarsstars
 
Shoppingcart
 
Onze vermelding op keurmerk.infostarsstarsstarsstarsstars

Meyer

Meyer

Meyer Collectie bij Jan Rozing Mannenmode


Welkom bij Meyer, een merk dat al meer dan 50 jaar een mooie hoge kwalitatieve standaard zet op het gebied van herenbroeken.

Meyer weet mode, comfort en duurzaamheid moeiteloos te combineren, tot prachtige producten. Met de productie volledig in eigen beheer in Europa, staan zij garant voor stijlvolle broeken die voldoen aan de hoogste normen voor vakmanschap, sociale verantwoordelijkheid en milieuvriendelijke inzet.
Meyer
Elke Meyer broek is het product van vakmanschap en aandacht voor detail.

De toegewijde teams in zowel Duitsland als de productielocaties in Transsylvanië werken samen om u een uitzonderlijk product te leveren dat overal ter wereld wordt gewaardeerd.

Bij Jan Rozing Mannenmode hebben wij een prachtige uitgebreide en complete collectie Meyer Trousers voor u beschikbaar.

Verschillende lijnen en labels van Meyer Trousers

Meyer

Meyer Trousers

De bekende Meyer Trousers, broeken voor de man, op zoek naar Kwaliteit en Stijl.

Meyer Exclusive

Geïnspireerd door traditionele kleermakerij, zijn de broeken van Meyer Exclusive handgemaakt om een perfecte pasvorm en superieur comfort te bieden. Binnen deze exclusieve lijn kunt u onder andere broeken vinden van Meyer Bonn en Meyer Tokyo.
Meyer
Meyer

Meyer Golf

Speciaal ontworpen voor de veeleisende golfer, combineert Meyer Golf stijl met functionaliteit. De broeken zijn gemaakt van hoogwaardige, moderne stoffen die ademend en temperatuurregulerend zijn. Deze sportieve lijn biedt modellen als de Meyer Augusta en de Meyer B-St. Andrews.

Meyer Active

Als je van het actieve buitenleven houdt, zul je de Active lijn van Meyer waarderen. Deze broeken zijn gemaakt van gerecyclede synthetische vezels en zijn ontworpen om je in elke situatie comfortabel te houden.
Meyer
Meyer

M|5 by Meyer

Met zijn minimalistische, moderne design heeft M|5 by Meyer een scala aan stijlvolle broeken om aan elke behoefte te voldoen. Van trendy chino's tot relaxte denims, M|5 by Meyer biedt ongecompliceerde mode voor elke situatie.

Productseries van Meyer Trousers bij Jan Rozing Mannenmode

Meyer heeft verschillende productseries in het aanbod. Iedere serie met een eigen identiteit, type, afwerking en specifieke elementen.

Wij bieden u bij Jan Rozing Mannenmode alle productseries die beschikbaar zijn in het aanbod van Meyer Trousers.

Bij Jan Rozing Mannenmode kunt u altijd slagen voor een broek van Meyer Trousers!

- Bekijk onze uitgebreide collectie Meyer Broeken -