Onze vermelding op keurmerk.info
logo
starsstarsstarsstarsstars
 
Shoppingcart
 
Onze vermelding op keurmerk.infostarsstarsstarsstarsstars

Paul & Shark Corner

Kwalitatief zult u weinig mooiere producten vinden dan de kledingstukken van Paul & Shark. De zeer uitgebreide collectie biedt voor iedereen mogelijkheden. Van klassieke maritieme artikelen tot hoog-modische kleurstellingen; Paul & Shark biedt het allemaal. Diverse collecties met allemaal hun eigen uitstraling. Waarschijnlijk kent u ze, of klinken ze bekend in de oren: 
- Yachting Collection
- Bretagne Collection
- Typhoon 20000
- The Admirals Collection
- Luxury Collection
- Kipawa 
- Competition
- Black Collection
- Guardia Costiera
Elke collectie heeft een eigen uitstraling, maar biedt een totaalbeeld van diverse artikelgroepen die perfect op elkaar zijn afgestemd.
Paul & Shark Corner
Paul & Shark Corner
Paul & Shark is één van de beste fabrikanten als het gaat om luxe vrijetijdskleding. Elk artikel van Paul & Shark is gemaakt van de mooiste materialen die ervoor zorgen dat het optimale draagcomfort en/of de optimale duurzaamheid gehaald wordt.

Paul & Shark maakt al vele jaren onderdeel uit van het merkenpakket van Jan Rozing Mannenmode. De collectie van Paul & Shark is de afgelopen jaren flink gegroeid; wij kunnen u met trots zeggen dat u bij ons één van de grootste collecties in Nederland vindt.

Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden van Paul & Shark.
Paul & Shark Corner
Paul & Shark Corner