Onze vermelding op keurmerk.info
logo
starsstarsstarsstarsstars
 
Shoppingcart
 
Onze vermelding op keurmerk.infostarsstarsstarsstarsstars

Ledûb

Geschiedenis van Ledûb

In 1963 werd in 'het fabriekske' door de heer Sjef van Winkel het allereerste Ledûb overhemd geproduceerd. In 1949 had hij reeds 'het fabriekske' opgericht in het Noord-Brabantse Budel.
Ledûb
In 1968 is de eerste overhemdcollectie van Ledûb een feit en wordt deze geleverd aan diverse herenmodespeciaalzaken.
Sindsdien behoord Ledûb met zijn hoogwaardige kwaliteit tot een van de grootste overhemdmerken van Nederland.

Sinds vele jaren is Ledûb ook verkrijgbaar in de winkel van Jan Rozing Mannenmode en zijn de hemden ook te bestellen in onze webwinkel.

(Bron: www.ledub.nl)

Ledûb
Ledûb
Ledûb
Ledûb

Collectie van Ledub

De collectie van Ledûb bestaat uit overhemden voor elke gelegenheid.
Het loopt uiteen van vrije tijd / casual tot business en gala.

Korte mouw? Lange mouw? Extra lange mouw (mouwlengte 7)? Al deze overhemden zijn opgenomen in deze collectie en in een grote variëteit beschikbaar.

In de collectie van Ledûb zult u zien dat er ook altijd op de details gelet wordt; knopen in een bepaalde kleurstelling, nét die ene bies in een contrastkleurtje, of een specifieke keuze om een bepaald soort kraag op een overhemd te gebruiken. Geen detail wordt gemist.

Een collectie met volop keuze! Bij ons op de website vindt u altijd minimaal 200 hemden van Ledûb!
Ledûb

Ledûb overhemden Online Kopen

Door onze unieke samenwerking met Ledûb vindt u de volledige collectie van Ledûb bij ons in de webshop!
Hierdoor heeft u, in onze webshop, een van de meest uitgebreide keuzes Ledûb overhemden die online te vinden is.

Heeft u een hemd gevonden die u bevalt, maar toch nog even een vraag over een bepaald detail?
Wij zijn voor informatie gewoon telefonisch bereikbaar op +31 224 212624, en helpen u graag verder om de juiste keuze te maken!

Maattabellen Ledûb

Om u de mogelijkheid te geven het juiste Ledûb Overhemd te vinden, hebben wij overzichten van de maatvoering van Ledûb op internet gezet. Deze vindt u door op één van de onderstaande overzichten te gaan. Heeft u vragen, staan we u ook altijd graag te woord!

Browse de collectie

Onderstaand heeft u verschillende mogelijkheden om meteen naar de selectie overhemden van Ledûb te gaan met bepaalde eigenschappen. Wilt u liever de volledige collectie browsen is dit uiteraard ook mogelijk! Door links in de menustructuur van deze pagina te klikken, zijn er vele mogelijkheden om u precies te tonen waar u naar op zoek bent!

Strijkvrije Overhemden van Ledûb

Ledûb heeft een uitgebreide collectie strijkvrije overhemden. Op onze site hebben wij altijd bijna 100 strijkvrije overhemden van Ledûb voor u in de collectie!

Strijkvrije overhemden hebben verschillende eigenschappen die het extra aangenaam maken om deze te dragen. Zo zijn deze hemden strijkarm/strijkvrij, zoals de naam natuurlijk aangeeft, maar ook zullen deze hemden tijdens het dragen langer kreukvrij blijven. Een uitgebreider overzicht met uitleg van onze strijkvrije vindt u op deze pagina.

De strijkvrije overhemden zijn bij Ledûb ook uitgebreid beschikbaar in de seizoenscollectie!
Ledûb