starsstarsstarsstarsstars

Reviews

 
 
 
 
Wij hebben als familiebedrijf onze service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan!
Lees hieronder hoe anderen de website van Jan Rozing Mannenmode Online ervaren hebben.
 
 
 
 
 
Naam
Ruud Blommaert
18-09-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Top service - producten netjes op tijd verstuurd en ontvangen!
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
17-09-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Snelle levering. Keurig verpakt. Ook nog een leuke attentie erbij. Wij zijn uiterst tevreden.
 
 
 
 
 
Naam
R.F.J. Boon
17-09-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Uitstekend verzorgt. Prettige shop met een uitstekende collectie. Als je een bepaald merk en maat wilt hebben is hier te kust en te keur beschikbaar.
 
 
 
 
 
Naam
s bijsterveld
17-09-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Prima telefonische informatie en correcte afwerking van de bestelling.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
15-09-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Prima! Bij de eerste poging van een bestelling bleek de voorraad bij de leverancier verkeerd bekend. Dat hebben ze heel netjes opgelost door het direct te melden en het betaalde bedrag direct terug over te maken.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
13-09-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Correcte afhandeling van bestelling. En ook geen probleem om telefonisch nog wat vragen te stellen na de bestelling. Ik zou hier zo weer bestellen!
 
 
 
 
 
Naam
Tom Komijn
13-09-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Prima verzorgd - snel - leuke kaartje van Arjo Rozing bij de Gardeur broek die ik bestelde. Een top adres en een mooi assortiment. Volgende keer ga ik eens shoppen in de 'echte' zaak in Schagen, is wel 192 km bij ons vandaan, maar als we op familiebezoek in Heerhugowaard gaan is de afstand te overzien
 
 
 
 
 
Naam
J.A. Berndes
12-09-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Prima assortiment met kwalitatief goede merken afgestemd op de doelgroep! Veel keuze en bij bestellen correcte afhandeling! Levering zou sneller kunnen! Product wordt goed verpakt geleverd met een persoonlijke noot! Compliment.
 
 
 
 
 
Naam
johan timmerman
12-09-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Bestelling onberispelijk binnen de 5 dagen geleverd ,en de bestelling voldoet volledig aan mijn verwachting zijnde het pruduct zoals omschreven op de website klopt volledig met hetgeen geleverd word.Dus zeer tevreden en heb intussen nog een bestelling geplaatst.
 
 
 
 
 
Naam
Willem Hoogsteder
07-09-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Erg tevreden over de afhandeling van zendingen
 
 
 
 
 
Naam
H. Bottinga
06-09-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Correcte afhandeling van de order. Doosje pepermunt een aardige geste.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
05-09-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Goede website met goede keuzemogelijkheden. Vlotte levering
Keurige verpakking met een persoonlijke boodschap en een blikje pepermunt.
Kom zeker bij u terug.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
25-08-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Bestelling prima volgens afspraak uitgevoerd. Zo hoort het.
 
 
 
 
 
Naam
Jaak Droesbeke
22-08-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Mooie keuze . Stipte en vlotte levering. Hier zal ik zeker nog aankopen doen !
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
15-08-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Snelle verzending en prima kwaliteit.
Zeer tevreden en zal deze firma zeker bij anderen aanprijzen
 
 
 
 
 
Naam
Bart Wauben
09-08-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
correcte en zeer snelle levering. geen enkele reden tot klagen. vriendelijk briefje erbij met "veel draagplezier" en blikje pepermuntjes.
 
 
 
 
 
Naam
Louwrens Hut
07-08-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Hallo hier met Louwrens
Ik ben voor het eerst klant bij u.
Heb onlangs een overhemd van u ontvangen van Mc Gregor.
Ik ben er zeer tevreden over.
Ook vindt ik het belangrijk dat u zaken doet op de oude manier,met overschrijvingskaart.
Inmiddels had ik u ook al een persoonlijke Mail gestuurd over mijn tevredenheid.
mvg Louwrens Hut
 
 
 
 
 
Naam
P.J. van Eck
30-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Voor het eerst bij Jan Rozing besteld, maar een zeer snelle service en mooi ingepakt, en een kleine attentie erbij, een dikke 10 hoor zal zeker nog een keer bestellen bij jullie
 
 
 
 
 
Naam
Helen Spierings
30-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
eindelijk weer een polo met borstzakje gevonden
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
30-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Enorm snelle service. Binnen een dag was mijn nieuwe trui bezorgd. Compleet met handgeschreven kaartje om me veel draagplezier te wensen - waar maak je dat nu nog mee!
 
 
 
 
 
Naam
p smink
30-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
prima advies gehad m.b.t. de bestelling volgende dag keurig verpakt in huis met bijzonder originele attentie.Kan niet beter!
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
26-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Snelle levering van bestelde broek incl. handgeschreven attentie. Dat is voor mij een teken dat men hart voor de zaak heeft.
 
 
 
 
 
Naam
arend verschoor
26-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
met enige aarzeling plaatste ik mijn bestelling, want de naam Rozing was mij niet bekend. het resultaat maakte duidelijk dat die aarzeling helemaal niet nodig was geweest. het gevraagde kwam snel en keurig verpakt bij mij thuis. heel bijzonder vond ik de handgeschreven groet van een lid van het familiebbedrijf.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
26-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Prima levering. Niets op aan te merken.
 
 
 
 
 
Naam
Arnout
24-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Mijn derde bestelling. Keurig ingepakt en snel geleverd, met een persoonlijke boodschap en een fijne attentie! Een tevreden klant.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
21-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Hele keurige verpakking en levering. De artikelen die we weer retour zonden, daarvan was het bedrag ook weer snel teruggestort. Heel netjes. Zeer tevreden.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
20-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Prima service!
 
 
 
 
 
Naam
G.H. Goijvaerts
20-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 


Beste familie Rozing.

Ik ben zeer tevreden over de snelle online service.
Ga in de toekomst meer gebruik maken van U bedrijf.

Met vriendelijke groet.
Guus Goijvaerts.
Cuijk.
 
 
 
 
 
Naam
P Koster
19-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
doet wat het beloofd, zoals het hoort.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
19-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Goede website, duidelijke bestelprocedure. Snelle levering en goede afhandeling retourzending/retourbedrag.
Ik zal uw firma aanbevelen in mijn familie en/of kennissenkring.
 
 
 
 
 
Naam
A. Scholten
12-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Goede service, erg vriendelijk en een leuke verrassing bij bezorging!
 
 
 
 
 
Naam
f sebus
05-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
De internetaankoop is perfect afgehandeld. Nette afhandeling waarbij met zorg is ingepakt en adequate info verstrekking met betrekking tot de verzendingstatus. Verder kan ik de toegevoegde persoonlijke boodschap zeer waarderen. Kortom Jan Rozing verdient een warme douche.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
05-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Service is top!
 
 
 
 
 
Naam
John Savelkoul
05-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Zeer correcte levering volgens afspraak.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
03-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Hallo
Ze hadden gezegd dat het 15 dagen zou duren maar
Had het na vijf dagen binnen dus goede service!!
 
 
 
 
 
Naam
Arno Wamsteeker
03-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Op de afgesproken tijd bezorgd, keurig verpakte en met persoonlijke groet!
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
03-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Goede service en ik had mijn bestelling aangevraagd in een cadeauverpakking. Dit kostte niks extra's en was mooi verpakt!
 
 
 
 
 
Naam
P.M.H.A. Hochstenbach
28-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
polo shirts waren zeer netjes verpakt voor verzending
[k kom nog eens terug op de site.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
28-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Opvallend snelle en keurig verzorgde levering. Concurrerende prijzen.
 
 
 
 
 
Naam
k j westra
27-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
zeer goede service
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
27-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Super maat alles was goed ga zo door
 
 
 
 
 
Naam
Peter Mannie
27-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Ik kan deze winkel iedereen aanbevolen. klantenservice staat hoog aangeschreven.
 
 
 
 
 
Naam
J. de Jager
27-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
heel goed...
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
27-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
goede site. snelle service. value for money
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
27-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Snel, keurig verpakt.
 
 
 
 
 
Naam
Ronald Spijkers
19-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Bestelling in prima verpakking met persoonlijke boodschap binnen de toegezegde levertermijn (3 werkdagen) bezorgd.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
17-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Keurige nette levering. Wat ik vooral waardering voor wil uitspreken is het persoonlijke hand geschreven kaartje wat bij de zending ingesloten zat.
 
 
 
 
 
Naam
C.J. Struik
14-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Geweldig geholpen in een bijzondere situatie, mensen met hart voor de zaak.
 
 
 
 
 
Naam
R Wijnen
14-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
het is een fijne pullover! Ik draag hem met plezier.
 
 
 
 
 
Naam
J. Van den Akker
09-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
alles correct verhandeld
 
 
 
 
 
Naam
N. van der Kolk
09-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Ik zoek al jaren naar nette vrijetijds jeans met bandplooien, maar die zijn [bijna] onvindbaar! Eind jaren '80 en in de '90-er jaren waren ze algemeen en volop verkrijgbaar. Gelukkig kan ik nu bij Jan Rozing Mannemode terecht en hoop dat zij vaker bandplooi jeans - e.a. bandplooibroeken - gaat aanbieden. Ik dank JRM ook voor hun goede, vlotte en correcte service!
 
 
 
 
 
Naam
Roger De Schutter
08-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Zeer goede service en vriendelijk te woord gestaan.
Prima verder geholpen.
Hier kan je op vertrouwen en bouwen !!
Top
bedankt

 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
08-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Goed uitvoerde bestelling met nog een persoonlijk bedankje er bij. Maak je niet veel mee bij internetbestellingen
 
 
 
 
 
Naam
A.J. Visser
08-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
de site ziet er keurig uit. geruime tijd was ik op zoek naar M.E.N.S. korte broeken. Bij jullie heb ik ze gevonden.
 
 
 
 
 
Naam
sj veugen
07-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Super service en zeer klantvriendelijk! Toen een polo nagestuurd moest worden kregen we een zeer vriendelijk belletje met excuses voor de deellevering. Bij iedere levering van de kleding zit een handgeschreven kaartje met veel draagplezier toegewenst. Voor iemand die voornamelijk online besteld, weet ik dat deze persoonlijke benadering uitzonderlijk is. Zeer tevreden!
 
 
 
 
 
Naam
B Kaper
05-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
snelle levering perfecte pasvorm Ik ben zeer tevreden over deze leverantie
 
 
 
 
 
Naam
LIEVE VYVERMAN
01-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
zeer vlotte en vriendelijke service, goede beschrijving van de artikelen en ruime keuze.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
31-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Snelle afhandeling van de bestelling , netjes verpakt.
Telefonisch extra informatie gevraagd en goede hulp gekregen.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
23-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
1e artikel was niet mijn maat
is door hun keurig af gewerkt en de goede maat was snel geleverd
Ook de informatie was prima
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
22-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
De levering was zeer correct en op de afgesproken tijd.
 
 
 
 
 
Naam
P D van den Heuvel
22-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Zowel met de order, betaling en levering van mijn spijkerbroek ben ik zeer tevreden.
Deze modezaak is een aanrader voor een ieder.
 
 
 
 
 
Naam
HF vd Heuvel
22-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Snel en mijn spullen op gestuurd, en product is naar wens!
 
 
 
 
 
Naam
M. van Dam
17-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
prima service.
 
 
 
 
 
Naam
J.A. Beekman
16-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
De beloofde ontvangst datum werd meer dan nagekomen.
8 dagen was toegezegd, maar mijn jeans kwam al na 2 dagen.
Bravo.
 
 
 
 
 
Naam
Paul Voogt
12-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Goede service, vlotte bezorging, uitstekende kwaliteit-prijs verhouding
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
03-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
het kan niet beter
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
02-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Keurig ingepakt, vriendelijk briefje erbij : Top!!
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
29-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
perfect
 
 
 
 
 
Naam
roland romkes
27-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Ik heb drie weken geleden via de webshop 2 broeken gekocht van het merk MAN. Door problemen met internet bankieren bij de ABN-AMRO lukte de betaling niet. Vervolgens een mailtje gestuurd naar Rozing en nog geen 5 minuten later kreeg ik een belletje waardoor de bestelling toch kon door gaan. Als dat niet klant gericht handelen is dan weet ik het niet meer. Kortom super service bij Rozing!!!
 
 
 
 
 
Naam
Marek Ciszewski
26-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
The order has been completed just in time as advertised.
 
 
 
 
 
Naam
Firmin Delmez
26-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Ik bestelde onlangs voor de eerste maal enkele kledingstukken bij Jan Rozing.
Onmiddelijk kreeg ik een bevestiging en ik kon de snelle levering volledig opvolgen.
Prima service. Degelijke verpakking. Zeer goede kwaliteit.
Dit is voor herhaling vatbaar.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
20-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Very good service, well organised internet site, order has been completed as requested and in time.
 
 
 
 
 
Naam
FREDDY PAELINCK
08-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Maandag besteld dinsdag geleverd.
Dit is een TOP bedrijf.
Alles was perfect in orde
Dank U
 
 
 
 
 
Naam
Gerarda Pauwels
08-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Vlotte afhandeling veel keus in grote maten aanrader
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
07-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
De bestelling heb ik conform de leveringsvoorwaarden ontvangen.....perfect.
Wel heb ik op en aanmerkingen op de wijze waar de goederen worden aangeboden op de site en wel om de volgende reden. Ik bestel een roode pantalon en ontvang een roest achtige kleur. De ontvangen kleur komt dus absoluut niet overeen met de kleur aangegeven op de site. Ik ga dadelijk een broek bestellen in de kleur geel en laat me verrassen.
 
 
 
Reactie van Jan Rozing Mannenmode Online
 
 
Arjo Rozing
09-04-17
 
 
Geachte heer / mevrouw,

Fijn dat de bestelling in goede orde is ontvangen.

Vervelend om te lezen dat de kleur van de broek niet is zoals verwacht.
Mocht u de broek willen retourneren is dit uiteraard geen enkel probleem, wij storten het bedrag van de aankoop na retourontvangst dan zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.

Inderdaad hebben wij ook de bestelling binnen zien komen van uw gele broek.
Wij hopen dat deze kleur naar wens is!

Met vriendelijke groet,
Arjo Rozing
 
 
 
 
 
Naam
P.F. Hartman
06-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
De bestelde slip-over werd snel en correct ontvangen, goed verpakt met een vriendelijk, persoonlijk briefje erbij.
Website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken.
Kwaliteit ontvangen item was zoals verwacht.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
06-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Jaren geleden (10?) kocht ik in een physieke winkel een rood vest, merk Maerz. Na vele avonturen er mee is het nu tot op de draad vesleten. Ik kocht online een nieuw rood vest, maardat was het niet.
Toen bedacht ik het ei van Columbus: zoek op de naam Maerz. En ja hoor, ik kwam bij u terecht, bestelde het en u zond het direct. En het is inderdaad exact hetzelfde vest. Ik ben dus ZEER tevreden. Prompt gestuurd, geen verzendkosten . Over 10 jaar hoort u weer van mij, deo volente.
 
 
 
 
 
Naam
William Wijnker
06-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Fantastische kleding. Mooie en prachtige kwaliteit.
In Schagen in de winkel te verkrijgen en via internet.
 
 
 
 
 
Naam
M.J.P. Admiraal
05-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Uitstekende service: snelle levering en goede kwaliteit. Met een persoonlijk kaartje erbij, dat is net iets extra's.