starsstarsstarsstarsstars

Reviews

 
 
 
 
Wij hebben als familiebedrijf onze service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan!
Lees hieronder hoe anderen de website van Jan Rozing Mannenmode Online ervaren hebben.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
21-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Hele keurige verpakking en levering. De artikelen die we weer retour zonden, daarvan was het bedrag ook weer snel teruggestort. Heel netjes. Zeer tevreden.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
20-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Prima service!
 
 
 
 
 
Naam
G.H. Goijvaerts
20-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 


Beste familie Rozing.

Ik ben zeer tevreden over de snelle online service.
Ga in de toekomst meer gebruik maken van U bedrijf.

Met vriendelijke groet.
Guus Goijvaerts.
Cuijk.
 
 
 
 
 
Naam
P Koster
19-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
doet wat het beloofd, zoals het hoort.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
19-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Goede website, duidelijke bestelprocedure. Snelle levering en goede afhandeling retourzending/retourbedrag.
Ik zal uw firma aanbevelen in mijn familie en/of kennissenkring.
 
 
 
 
 
Naam
A. Scholten
12-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Goede service, erg vriendelijk en een leuke verrassing bij bezorging!
 
 
 
 
 
Naam
f sebus
05-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
De internetaankoop is perfect afgehandeld. Nette afhandeling waarbij met zorg is ingepakt en adequate info verstrekking met betrekking tot de verzendingstatus. Verder kan ik de toegevoegde persoonlijke boodschap zeer waarderen. Kortom Jan Rozing verdient een warme douche.
 
 
 
 
 
Naam
John Savelkoul
05-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Zeer correcte levering volgens afspraak.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
03-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Hallo
Ze hadden gezegd dat het 15 dagen zou duren maar
Had het na vijf dagen binnen dus goede service!!
 
 
 
 
 
Naam
Arno Wamsteeker
03-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Op de afgesproken tijd bezorgd, keurig verpakte en met persoonlijke groet!
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
03-07-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Goede service en ik had mijn bestelling aangevraagd in een cadeauverpakking. Dit kostte niks extra's en was mooi verpakt!
 
 
 
 
 
Naam
P.M.H.A. Hochstenbach
28-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
polo shirts waren zeer netjes verpakt voor verzending
[k kom nog eens terug op de site.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
28-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Opvallend snelle en keurig verzorgde levering. Concurrerende prijzen.
 
 
 
 
 
Naam
k j westra
27-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
zeer goede service
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
27-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Super maat alles was goed ga zo door
 
 
 
 
 
Naam
Peter Mannie
27-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Ik kan deze winkel iedereen aanbevolen. klantenservice staat hoog aangeschreven.
 
 
 
 
 
Naam
J. de Jager
27-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
heel goed...
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
27-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
goede site. snelle service. value for money
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
27-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Snel, keurig verpakt.
 
 
 
 
 
Naam
Ronald Spijkers
19-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Bestelling in prima verpakking met persoonlijke boodschap binnen de toegezegde levertermijn (3 werkdagen) bezorgd.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
17-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Keurige nette levering. Wat ik vooral waardering voor wil uitspreken is het persoonlijke hand geschreven kaartje wat bij de zending ingesloten zat.
 
 
 
 
 
Naam
C.J. Struik
14-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Geweldig geholpen in een bijzondere situatie, mensen met hart voor de zaak.
 
 
 
 
 
Naam
R Wijnen
14-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
het is een fijne pullover! Ik draag hem met plezier.
 
 
 
 
 
Naam
J. Van den Akker
09-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
alles correct verhandeld
 
 
 
 
 
Naam
N. van der Kolk
09-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Ik zoek al jaren naar nette vrijetijds jeans met bandplooien, maar die zijn [bijna] onvindbaar! Eind jaren '80 en in de '90-er jaren waren ze algemeen en volop verkrijgbaar. Gelukkig kan ik nu bij Jan Rozing Mannemode terecht en hoop dat zij vaker bandplooi jeans - e.a. bandplooibroeken - gaat aanbieden. Ik dank JRM ook voor hun goede, vlotte en correcte service!
 
 
 
 
 
Naam
Roger De Schutter
08-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Zeer goede service en vriendelijk te woord gestaan.
Prima verder geholpen.
Hier kan je op vertrouwen en bouwen !!
Top
bedankt

 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
08-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Goed uitvoerde bestelling met nog een persoonlijk bedankje er bij. Maak je niet veel mee bij internetbestellingen
 
 
 
 
 
Naam
A.J. Visser
08-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
de site ziet er keurig uit. geruime tijd was ik op zoek naar M.E.N.S. korte broeken. Bij jullie heb ik ze gevonden.
 
 
 
 
 
Naam
sj veugen
07-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Super service en zeer klantvriendelijk! Toen een polo nagestuurd moest worden kregen we een zeer vriendelijk belletje met excuses voor de deellevering. Bij iedere levering van de kleding zit een handgeschreven kaartje met veel draagplezier toegewenst. Voor iemand die voornamelijk online besteld, weet ik dat deze persoonlijke benadering uitzonderlijk is. Zeer tevreden!
 
 
 
 
 
Naam
B Kaper
05-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
snelle levering perfecte pasvorm Ik ben zeer tevreden over deze leverantie
 
 
 
 
 
Naam
LIEVE VYVERMAN
01-06-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
zeer vlotte en vriendelijke service, goede beschrijving van de artikelen en ruime keuze.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
31-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Snelle afhandeling van de bestelling , netjes verpakt.
Telefonisch extra informatie gevraagd en goede hulp gekregen.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
23-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
1e artikel was niet mijn maat
is door hun keurig af gewerkt en de goede maat was snel geleverd
Ook de informatie was prima
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
22-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
De levering was zeer correct en op de afgesproken tijd.
 
 
 
 
 
Naam
P D van den Heuvel
22-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Zowel met de order, betaling en levering van mijn spijkerbroek ben ik zeer tevreden.
Deze modezaak is een aanrader voor een ieder.
 
 
 
 
 
Naam
HF vd Heuvel
22-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Snel en mijn spullen op gestuurd, en product is naar wens!
 
 
 
 
 
Naam
M. van Dam
17-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
prima service.
 
 
 
 
 
Naam
J.A. Beekman
16-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
De beloofde ontvangst datum werd meer dan nagekomen.
8 dagen was toegezegd, maar mijn jeans kwam al na 2 dagen.
Bravo.
 
 
 
 
 
Naam
Paul Voogt
12-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Goede service, vlotte bezorging, uitstekende kwaliteit-prijs verhouding
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
03-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
het kan niet beter
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
02-05-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Keurig ingepakt, vriendelijk briefje erbij : Top!!
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
29-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
perfect
 
 
 
 
 
Naam
roland romkes
27-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Ik heb drie weken geleden via de webshop 2 broeken gekocht van het merk MAN. Door problemen met internet bankieren bij de ABN-AMRO lukte de betaling niet. Vervolgens een mailtje gestuurd naar Rozing en nog geen 5 minuten later kreeg ik een belletje waardoor de bestelling toch kon door gaan. Als dat niet klant gericht handelen is dan weet ik het niet meer. Kortom super service bij Rozing!!!
 
 
 
 
 
Naam
Marek Ciszewski
26-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
The order has been completed just in time as advertised.
 
 
 
 
 
Naam
Firmin Delmez
26-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Ik bestelde onlangs voor de eerste maal enkele kledingstukken bij Jan Rozing.
Onmiddelijk kreeg ik een bevestiging en ik kon de snelle levering volledig opvolgen.
Prima service. Degelijke verpakking. Zeer goede kwaliteit.
Dit is voor herhaling vatbaar.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
20-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Very good service, well organised internet site, order has been completed as requested and in time.
 
 
 
 
 
Naam
FREDDY PAELINCK
08-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Maandag besteld dinsdag geleverd.
Dit is een TOP bedrijf.
Alles was perfect in orde
Dank U
 
 
 
 
 
Naam
Gerarda Pauwels
08-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Vlotte afhandeling veel keus in grote maten aanrader
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
07-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
De bestelling heb ik conform de leveringsvoorwaarden ontvangen.....perfect.
Wel heb ik op en aanmerkingen op de wijze waar de goederen worden aangeboden op de site en wel om de volgende reden. Ik bestel een roode pantalon en ontvang een roest achtige kleur. De ontvangen kleur komt dus absoluut niet overeen met de kleur aangegeven op de site. Ik ga dadelijk een broek bestellen in de kleur geel en laat me verrassen.
 
 
 
Reactie van Jan Rozing Mannenmode Online
 
 
Arjo Rozing
09-04-17
 
 
Geachte heer / mevrouw,

Fijn dat de bestelling in goede orde is ontvangen.

Vervelend om te lezen dat de kleur van de broek niet is zoals verwacht.
Mocht u de broek willen retourneren is dit uiteraard geen enkel probleem, wij storten het bedrag van de aankoop na retourontvangst dan zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.

Inderdaad hebben wij ook de bestelling binnen zien komen van uw gele broek.
Wij hopen dat deze kleur naar wens is!

Met vriendelijke groet,
Arjo Rozing
 
 
 
 
 
Naam
P.F. Hartman
06-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
De bestelde slip-over werd snel en correct ontvangen, goed verpakt met een vriendelijk, persoonlijk briefje erbij.
Website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken.
Kwaliteit ontvangen item was zoals verwacht.
 
 
 
 
 
Naam
Deze klant heeft ervoor gekozen de review anononiem te tonen
06-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Jaren geleden (10?) kocht ik in een physieke winkel een rood vest, merk Maerz. Na vele avonturen er mee is het nu tot op de draad vesleten. Ik kocht online een nieuw rood vest, maardat was het niet.
Toen bedacht ik het ei van Columbus: zoek op de naam Maerz. En ja hoor, ik kwam bij u terecht, bestelde het en u zond het direct. En het is inderdaad exact hetzelfde vest. Ik ben dus ZEER tevreden. Prompt gestuurd, geen verzendkosten . Over 10 jaar hoort u weer van mij, deo volente.
 
 
 
 
 
Naam
William Wijnker
06-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Fantastische kleding. Mooie en prachtige kwaliteit.
In Schagen in de winkel te verkrijgen en via internet.
 
 
 
 
 
Naam
M.J.P. Admiraal
05-04-17
 
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
 
 
Review
 
 
Uitstekende service: snelle levering en goede kwaliteit. Met een persoonlijk kaartje erbij, dat is net iets extra's.